Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
SMS szövegek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szerelmes - Születésnapi [4. oldal]
részletek »

SMS szövegek képes leírás: Szerelmes - Születésnapi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: smsszovegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
Szerelmes üzenetek 2

Szerelmes üzenetek 2

Olykor a nők és a férfiak csak a megerősítésre vágynak szívük választottjától, hogy megtegyék a további lépéseket a kapcsolat együtt való folytatásának érdekében. Ezért bátran javaslom, hogy egy-egy randi után érdemes nem túl túlzó, de saját érzéseinket leíró sms-t küldeni. A legjobb ha saját gondolatainkat fogalmazzuk meg ilyenkor, és ha valaki szerelmes ez nem is túl nehéz. De azért íme pár ötlet a szerelmes sms írásához: 1. Félek tőled, bár nem tudom miért, Vágyok rád, mert a szívem a tiéd. Imádlak téged, várom a helyesbítésed! 2. Hosszú utakat jártunk már be mi ketten. Azt javaslom a hátralévő utat tegyük meg közösen. 3. Egy ideje gondolatban egyedül táncolok. Amióta téged ismerlek, gondolataimban már veled táncolok. 4. Ha látlak: lábam megremeg, szívem hevesen dobogni kezd. De ahogy nem látlak már, szívem sírni kezd. 5. Álmaimban veled vagyok mindig, szeretnék a valóságban is veled lenni. 6. Száz szó is kevés lenne, hogy leírjam mennyire tetszel. Ezért csak egy szóban fejezem ki, hogy mennyire egy vagy velem: Te vagy nekem az Élet melege! 7. Kezem kezedért nyúl, szívem szívedért dobog, szemem szemed fényét keresi. Engedj közel magadhoz!

Szerelmes üzenetek 3

Szerelmes üzenetek 3

Mi az? Ó-val kezdődik és nagyon szeret téged? Ó, hát én! :) -- Nem tudom elképzelni, milyen lenne az élet szerelem nélkül, S nem tudom elképzelni milyen lenne a szerelem nélküled... -- Tudnod kell, hogy tied a szívem, Elcsented, de vissza nem kérem. S mert szív nélkül élni nem lehet, Cserébe elhoztam a tiédet! -- Te adtad nekem az első álmatlan, gyönyörű szép éjet, Te adtad nekem a csókot, amely engem mindörökké éltet!

Szerelmes üzenetek 4

Szerelmes üzenetek 4

Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni,mert ha olyat keresel kibe hiba nincs, más világon válassz, mert a Földön nincs! --- Egyetlen szippantás a haja illatából, egyetlen érintése bőrének többet ér az öröklétnél. Egyetlenegy." --- Azon a napon amikor rád találtam, egyedül voltam, senkire sem vágytam. Te értem jöttél, igazán szerettél köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél. --- Szemedbe nézek és teljesen elveszek,gondolataimban is csak Te létezel, a szád ízéért is meghalok, nem is kell nekem már más dolog csak amit még tőled kaphatok. --- Mikor Rád gondolok megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem,mégis oly távol, én tudom egyedül MENNYIRE HIÁNYZOL! --- A semmiből kerültél utamba, mint kék égből a nyári zápor, mely lemossa könnyeim és mosolyra derít. Lelkemben emlékek ezrei laknak, álmodnak határt semmi sem szabhat. --- Szerelmem örök, véget soha nem érhet, mert én szívemből és őszintén SZERETLEK TÉGED! Ebben az esőben szeretnék elázni nap, mint nap! --- Akkor hozod ki a legjobbat másokból, ha magadból is a legjobbat adod. --- Mióta láttam a szemed tiszta fényét, azóta nem tudok élni Nélküled, Mióta megbűvölt egy pillanatnyi szépség, azóta szeretlek én...

Szerelmes üzenetek 5

Szerelmes üzenetek 5

Kis üzenet mond meg neki,hogy a szívem meg a régi. Hogy én mindig őt imádom, BOLDOGSÁGOM TŐLE VAROM!!!!! --- Annyira hiányzol mint még soha, annyira szertlek hogy elmondani nem lehet és hogy tudd nekem annyira HIÁNYZÓL mint még senki mást ezen a világon!! SZERETLEK --- Csendes éjszakán elkerül az álom.Minden porcikámmal Te utánad vágyom.Suttog a némaság ábrándos meséket, azt súgja hallkan: Látni szeretnélek!

Szerelmes versek

Szerelmes versek

Eljöttem érted, mert szeretlek téged, Mert reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjen, Hogy átöleljelek, magamhoz szorítsalak, Tüzes ajkammal lágyan csókoljalak. --- Eljön az este, s eljövök én is. Ez csak egy álom, de lehet attól szép is. Lesz majd egy nap, amikor az álomnak vége, Hozzádbújok akkor, s szerethetlek végre! --- Úgy szeretnék sokszor vándorfelhő lenni, Suttogó széllel hozzád elrepülni. Szép szemedbe nézni, csókolni a szádat, Veled tölteni hosszú éjszakákat!!! --- Kék álomsziget, ahová hívlak, Túl az óperencián, hol az orchideák nyílnak. Ahol nincsen más, csak csókok és nyár, Szerelmes, hosszú, forró éjszakák.

Hirdetés
Szerelmes versek - Citatum

Szerelmes versek - Citatum

Szerelmes vers idézet gyűjtemény: Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént. --- Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. -- Megtanultam, hogy várni a legnehezebb, és szeretnék hozzászokni, tudni, hogy velem vagy akkor is, ha nem vagy mellettem. --- Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni. --- Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.

Szerelmes versek üzenetek

Szerelmes versek üzenetek

Ha majd érzed a május illatát, ha meghallod a kismadár dalát, ha lázba ejt egy szép tavaszi est, ha a szíved félve remegni kezd, ha egy kis levelet csókolsz lázasan, ha éjjeleket töltesz álmatlan, ha sírva fakadsz majd egy bús éneken, akkor tudni fogod, mi is a Szerelem! --- Ha patak partján szomorúfűz volnék, alkonyatkor csendben rád hajolnék. Füledbe súgnám altató mesémet, elmondanám százszor, mennyire szeretlek. --- Te vagy a kezdet, te vagy a vég, nélküled mindig felhős az ég. Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod. --- Két szív mely egy ritmusra dobog, két lélek mely csak együtt ragyog. Ezek vagyunk ketten, csak te meg én, szerelmünk soha véget nem ér.

Szilveszteri idézetek

Szilveszteri idézetek

Mit van mit kivánni még Ily áldott időben? - Adjon Isten, ami nincs, Ez uj esztendőben. - Arany János -- Hajrá fiúk! ez a pohár Ama békés türelemért, Hogy a halandó újba kezd, Ha egy rossz ó-évet lemért! - Arany János -- Mit bánjuk, hogy lejár az év! Énekre ajk és táncra láb! Használja, ki mozogni tud, Ezt az előnyét legalább. - Arany János -- Hajrá fiúk! ez a pohár Az évért, mely kiszenvedte; Emléke fönn lesz holnap is... Egy kis mámor futó köde.

Szilveszteri köszöntök

Szilveszteri köszöntök

Sok szilveszteri sms egy helyen. Karácsonyi, újévi, mikulásos sms-ek. -- Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a karácsonyi bulin a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod, s utána jó éved!! -- Lágy esőben, tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, Átölelem a Világot - Boldog Új Évet Kívánok! -- Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BÚÉK! -- Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! -- Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát, szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.Ú.É.K.!

Hirdetés
Szilveszteri SMS gyűjtemény

Szilveszteri SMS gyűjtemény

Közeleg az éjfél: Közeleg az éjfél, ismét eltelt egy év, szívünkben feléled egy-egy régi emlék. Felidézzük az elmúlt szép pillanatokat, a tovaszállt, meg nem élt, tűnő álmokat. Titokban reméljük, boldog évek várnak... --- Az év utolsó napja: Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat SMS-ben kapod, kívánok én neked Boldog újévet, sikerekben gazdag, örömtelit, szépet! BUÉK! --- Konfettik hullnak: Konfettik hullnak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az Ó évet. Trombiták hangja hasítja a csendet, így köszöntik éjjel az újszülött évet. --- Bort, búzát, békességet: Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon,- ki elindult, az haladjon. B.U.É.K!

Szilveszteri SMS-ek

Szilveszteri SMS-ek

Kedvenc szilveszteri smseim! Képeslapra nem volt időm, Hozzád mennék, de nincsen cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, D inkább maradjunk az sms-be! B.U.É.K! -- Utolsó napján ennek az évnek, én leszek nagyon részeg! Ezért szólok előre...találkozunk jövőre! B.U.É.K. ! -- Az új évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd az óévet! -- Küldök egy lángocskát szívem melegéből, Elviszi egy Angyal, ki eljön az égből. Füledbe súgja, mit szívből kívánok: de leírom én is, Boldog Új Évet Kívánok! -- Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.! -- Múlik a nap, múlik az év, Ami rossz volt elmúlt már rég. Holnap egy Új Évre ébredsz, Ehhez kívánok Nektek, nagyon sok szépet! BUÉK!

Szilveszteri SMSek idézetek

Szilveszteri SMSek idézetek

Szilveszteri idézetek, SMS-ek gyűjteménye: Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet! --- Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN. --- Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, kívánok Neked Boldog Új Évet! --- Új év, új élet. Új érv, új mérleg. Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott.

Szilveszteri üzenet tippek

Szilveszteri üzenet tippek

Részeg vagyok, bezabáltam. Rosszul lettem, ki is hánytam. De mielőtt újra hányok: Boldog új évet kívánok!! -- Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a vécében, Lagzi Lajcsi a tévében. Több rímet ide nem írok, Boldog Új Évet Kívánok! -- Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K -- Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! -- Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUÉK! -- Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Szilveszteri üzenetek

Szilveszteri üzenetek

Itt a Szilveszter vége az évnek,kell a zsíros kocsonnya,és a vörösbor a bélnek. Hopp ott egy kismalac rálép egy kekszre,vegyél rá valakit az ORÁLIS SEXRE.BUÉK --- Itt a Szilveszter itt van ujra! A nagypapa a nagymamát vadul dugja. Kefél a krampusz,a medve,a farkas,csak egy hülye van,aki sms-olvas!BUÉK! --- Új év hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked boldog új évet --- Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BUÉK!

Szilveszteri versek, üzik

Szilveszteri versek, üzik

Havas téli lepedő borítja a tájat, Ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol a bendőbe, Kívánok sok-sok jót az új esztendőre! B.Ú.É.K.! --- Lágy esőben, tömör ködben, Holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, Négykézláb az árok partján, Átölelem a világot. B.Ú.É.K.! --- Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.! --- Utolsó napján ennek az évnek, Szerencse malackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogyha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! B.Ú.É.K.! --- Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet! --- Mikor konfetti szórodik, s a duda szól, Akkor érzed magad igazán jól. Ordít a zene, a pia éget, Akkor kívánok Boldog Új évet! --- Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét, Lelkedbe bodlogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az új évre! --- Hull a hópehely, A szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, És ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet!

Szilveszteri, karácsonyi SMS

Szilveszteri, karácsonyi SMS

Sok Szilveszteri Újévi karácsonyi SMS. Néhány példa: Ha nem jön álom a szemedre, Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe. Ez felvidít majd és elrepít, De ha marad még, hagyjál kicsit :) B.Ú.É.K Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked! --- Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.!! B.Ú.É.K --- Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra, Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, sms-ben kívánok Neked Boldog Új Évet! --- Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!

Születésnapi idézetek 2

Születésnapi idézetek 2

Lejárt az év, s a fáradatlan Idő uj évet alkota, A kellemgazdag ifjuságnak Elhulla bájvirúlata; S nincs már a lyányka karjaimban. És hervad a fantázia, Az istenítő boldogságnak Ekkép ki kelle halnia! - Petőfi Sándor --- Gyülnek hangtalanul, gyülnek a tárgyaim, úgy gyülnek köribém, mint a gyülő napok s esztendők, melyeket megriadó, fanyar kedvvel méregetek, mikor szédelegve, fehér ingben, a lámpafényt oltom asztalomon s csöndesen ágyamig lépek, át a sötét, kriptasötét szobán s mondom: újra betelt, ez is. - Dsida Jenő

Tuti menü