Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
SMS szövegek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szülinapi - Vicces [4. oldal]
részletek »

SMS szövegek képes leírás: Szülinapi - Vicces [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: smsszovegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 61 db
Szülinapi üzenetek

Szülinapi üzenetek

Boldog születésnapot - Happy Birthday, születésnapi sms, tuti sms! A tutilapok.hu Sms Porta oldalán szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, születésnapi köszöntő sms-ek és születésnapi üdvözlő sms-ek, idézetek, szösszenetek, versek válogatott gyűjteménye található. Rendszerezett, válogatott, egyedi, születésnapos sms gyűjtemény csak neked rendszerezve, csak neked összeállítva - születésnapi sms, tuti sms. Küldj szeretteidnek, barátaidnak születésnapi sms-t, idézetet, verseket! Ne feledkezz meg szeretteidről! ... Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog ezen a szép napon! ... Születésnapod alkalmából kívánok sok szépet és jót neked, legyen boldogság és szeretet nálad, szeretetben élj soká. Boldog születésnapot kívánok! ... Csillagfényes álmaid váljanak valóra! Legyen ünnep lelkednek minden nap és óra! Kerülje a bánat örökre el házad! Érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat! Boldog születésnapot kívánok! ... Először elfelejted a neveket, majd elfelejted az arcokat, aztán elfelejted felhúzni a sliccedet, végül elfelejted lehúzni a sliccedet. Boldog szülinapot! (Branch Rickey) ... Az elmúlt percek régi fénye majd emlék lesz csupán neked. Elmerengsz majd a régi lángok szép parazsán.

Top message

Top message

In life LOVE is never planned nor does it happen for a reason.But when LOVE is real,It becomes ur PLAN for life and ur reason for living --- u r in my heart,, if u don't believe in my words,, so try to pull my heart,, u will c ur name on every wall of my heart. --- Love is like a cloud... love is like a dream... love is 1 word and everything in between... love is a fairytale come true... Coz I found love when I found U. By shaheryar --- have liked many but loved very few.Yet no-one has been as sweet as u. I'd stand and wait in the worlds longest queue. just for the pleasure of a moment with u. --- The way u look into my eyes, it scares me, The way u say I Luv U, it scares me, The way u know just what to say, it scares me, The ways u scare me I luv it. --- care is d sweetest essence in d world of love. if someone says take care it means u live in that persons heart till d last beat. so always take care my love...

Újévi köszöntők 2

Újévi köszöntők 2

Erdő szélén ezüstfenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK! -- Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K. -- Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K. -- Tegnapelőtt tuska december 29, Tegnap tuska december 30 Matuska Szilveszter. -- Az újévben legyen részed minden szépben, szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK! -- Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog újévet Kívánok! -- Eljött hát az év vége, pezsgősüveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

Újévi smsek

Újévi smsek

Hazánkban nem is egy hiedelem kapcsolódik az óév legutolsó napjához, illetve az újév első napjához. A különböző babonás szokásoknak az élet minden területére kiterjedő hatást tulajdonítottak eleink. Így például szokás volt a hajadon lányok körében a párjóslás. Ez úgy történt, hogy a lányok papírdarabokra legények neveit írták. Ezután mindegyik papírt egy-egy darab tésztába tették, amiből gombócokat gyúrtak. Éjfélkor a gombócokat lobogó vízbe dobták, s amelyik gombóc először a felszínre úszott, azt kivették, s így megtudták a leendő párjuk nevét.

Valentin napi üzenetek

Valentin napi üzenetek

Elkezdtem valamit, amit a mai napig csak én tudok, senki nem kérte, de én mégis odafutok. Odalépek hozzád, hogy érezhesd még egyszer, elmeséltem mindent, de elmondom ezredszer. Ott voltam veled, amikor bajban voltál és néztél némán, én tettem a dolgom és nem érdekelt, hogy mi bánt. De még mindig ott állok, a kis banda ott téren, terveket szőttünk, hogy kinek lesz majd érem, ki lesz az majd közülünk, aki felállhat ott a dobogón, én magamról hittem, de sajnos csak egy monológ. Az élet az egy körforgás, bármit is teszel, én nem mondtam nagyokat, bár tudom, hogy még hiszel, bár nem ismersz még mindig, és nem érted az egészet, elmondom majd egyszer, és elkezdesz majd hinni. Megtalálod magad, de lehet, hogy nem érted, a pokol itt jár köztünk, majd felemel az égbe. Nem kérted, hogy jöjjek, mégis szemedbe néztem, egyedül jártam sokszor, panelek között féltem. Mégis minden éjjel, vártam azt az álmot, amikor eljön az a lány, aki velem lát világot. Több száz éjszakát sétáltam végig ott a pályán, talán eljött az én időm, magamra találtam Őt látván. Ha bánatom van, vagy csak őt keresem, Ő eljön és vigyáz rám, nekem ez már szerelem. Emlékek hada áll most harcot vívna ellenem, hogy lebeszéljen arról, ami most az életem. Bár nem kérted, hogy leírjam, mégis velem vagy, elmondtam pár titkok hiába támad még a fagy...

Hirdetés
Vicces 3

Vicces 3

Vicces sms-ek például idióta, versek, szerelmes, beugratós sms-ek. Néhány példa: 1. Gyakkorlunk matekot? téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozódhatnánk! 2. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem, mint az egész világ! 3. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget. 4. Ha a csókok esőcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdőt küldök. Ha a szerelem örök, az örökkévalóságot küldöm neked. 5. Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted. 6. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevalló...de csak egy valami tesz igazán részeggé...TE! 7. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!:) 8. Nem kell a csók, nem kell a szerelem, csak arra kérlek bocsáss meg nekem! 9. Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!

Vicces humoros smsek

Vicces humoros smsek

Humoros SMS szövegek: Késő van már, tudom, ilyenkor te alszol, a tested elernyedt, az agyad meg parkol, és most felcsengetlek, hideg zuhany, fürdés, bocs, de éjjel olcsóbb az SMS-küldés... -- Jelen szövegeket szerzői jogi védi, és más oldalon való felhasználásukhoz az alkotójuk írásbeli engedélye szükséges. Amennyiben szeretnéd utánközölni őket, látogasd meg a forrásul szolgáló smsszoveg.hu oldalt! -- Hatan állnak előttem a sorban, egy rágógumi alszik lenn a porban, a pénztárosnál öregapó tombol, üzit küldök neked unalomból... -- Igen, bizony, SMSt kaptál, ha nem tudod, miért, jól ráfaragtál, titok marad ez életben, sírban (annál is inkább, mert én sem tóm' mér' írtam...) -- Ezek a szövegek az smsszoveg.hu oldalról származnak. Amennyiben szeretnéd saját oldaladon felhasználni őket, olvasd el az oldalon található szerzői jogi tudnivalókat! -- Ezt az SMS-t törölni nem szabad, akkor se, ha többnek hely ezért nem marad, egyetlen mentséged ha mégis törlöd, hogy előtte öt embernek továbbküldöd.

Vicces karácsonyi sms szövegek

Vicces karácsonyi sms szövegek

Humoros karácsonyi SMS szövegek: Piros alma, mogyoró, a karácsony csudajó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal - de most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka. -- Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, csak ki viszi el a szemetet?! -- Nem hiszek a jézuskában, sem a mikulásban, ha ajándékot akarsz adni, dugd el jól, ne lássam! A fa alatt majd kibontom, mosolyogva, szépen: hogyne, tetszik! (csak alig várom, hogy csendben elcseréljem...) -- Örömünnep van ma minden apró házban, SMS-ed én is tárt karokkal vártam, ó, de sajna nem jött! ...de van megoldásom: Én írok helyetted: legyen boldogságom!

Vicces sms-ek

Vicces sms-ek

Vicces Sms-ek: Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit? -- Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál! -- Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak:COCA-COLA !:) -- Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT! -- Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER! -- Tudom rosszul fog esni, amit most írok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a Télapó nem létezik! :-) -- Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz.... Hurrá, új pelust kapok! -- Tegnap éjjel őrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztan mégis csak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál te hülye pizsama?

Hirdetés
Vicces, humoros üzenetek

Vicces, humoros üzenetek

Humoros, vicces, idézetek gyűjteménye, töménytelen poén a tutilapok.hu Sms Porta oldalán. Küldj be Te is egy tutira humoros idézetet, oszd meg azt másokkal is, hogy derülhessen mindenki egy igazán jót rajta, egy igazi frankó poén. Humoros sms-ek, vicces sms-ek a barátaidnak, ismerőseidnek, mindenkinek aki szeretne egy jót röhögni, mindenkinek aki szeret nevetni, igazi poén. Sms Porta ahol a vicces sms-ek minden mennyiségben megtalálhatóak. Az igazi vicces üzenetek tárháza, gyűjteménye. Ne feledd, küldj Te is egy jópofa, vicces üzenetet a barátaidnak. A vicces idézetekre érdemes szavaznod is, mivel a legtöbbet pontozott poén bekerül a top 10 kategóriába. Azokat egy kattintással bárki elérheti, megnézheti. Saját nevedet is feltüntetheted az idézet mellett, vicces sms, humoros sms, tuti sms, poén ... A szemed kék, a hajad szőke, pöcsöd akkora mint a hangya farka. Eszed igen kevés, fejed torz, a szagod, mint a döglött görény, s, hogy e vers ne legyen hiába való, nagy lófasz a kis picsádba ... Örvendünk, megnyerted az sms játékunkat, a nyereményed egy háromhetes igazi cigány purdé, ha három napon belül nem veszed át, elküldjük az egész családot részedre ... Egy legújabb Német felmérés szerint mindazok a férfiak, akik ágyba pisilnek és gyengék a szexben, azok mind jobb kézben tartják a mobiljukat amikor ezt az üzenetet olvassák.

Tuti menü